Tarina ja tiimi

LIIKETOIMINTA-
PALVELUN TARINA

Mukavaa, että tutustut Liiketoimintapalveluun! Ensi hetkistä asti yritys on ollut osaavien, aktiivisten ja tehokkaiden yrittäjien tiimi.

Suomen Liiketoimintapalvelu Oy aloitti toimintansa vuona 2014. Haluamme panostaa asiakasyritysten toiminnan kehittämiseen. Kaikki vuodet toiminnan lähtökohta on ollut auttaa yrityksiä menestymään liiketoiminnassaan.

Olemme tehneet kehityshankkeita tai toimimme asiakkaan oman henkilöstön rinnalla lisäresurssina. Iloisesta asenteesta huolimatta otamme tekemisen vakavasti, sillä me yhdessä hyödymme asiakkaamme menestyksestä.

Tiimistä löytyy laajasti osaamista ja tehoa yrityksen haasteisiin. Todennäköisesti joku tiimistä on jo selvittänyt kertaalleen ongelman, johon törmäsit. Tästä tiimistä saat liiketoiminnan tukea etkä maksa turhasta.

RAKENNETAAN TULEVAISUUTTA YHDESSÄ

Mielestämme ihmisten innostaminen ja osallistaminen yhteisiin tavoitteisiin ovat parhaita lähtökohtia yhteistyölle. Tekemällä yhdessä oikeita asioita voimme tukea toistemme onnistumista ja menestystä. Kehittämällä toimintaa ja löytämällä uusia mahdollisuuksia pystymme luomaan yhä vahvempia yrityksiä.

Meidän tiimissä kaikilla tekijöillä on näkemystä, palveluasennetta ja intohimoa tuottaa asiakkaalle yhä parempaa menestystä. Haluamme rakentaa yhdessä parempaa tulevaisuutta. Älä epäröi kysyä lisää, sillä joku meistä voi olla oikea valinta juuri sinun resurssi- tai kehityshaasteeseesi.

Anu Turkia

KEHITYSPROJEKTIT, MARKKINOINTI,
TAPAHTUMAT

050 550 5197
[email protected]

Lisää Anusta

Ympäristö muuttuu ja sen myötä työelämän toimintoja pitää kehittää. Kaikki yritykset tarvitsevat suunnitelman, sisältöä sekä ohjausta. Jos etsit tähän osaajaa, voin varmasti olla avuksi.

Minua viehättää yritysten monipuolinen toimintamaailma ja haluan oppia siitä yhä lisää. Toimin yhteistyössä juuri sinun organisaatiosi lähtökohdista. Olen mukana virittämässä toimintaa täyteen potentiaaliinsa.

”Te osoitatte suunnan, minä toteutan.”

Parhaimmillani olen

 • Projektityö ja ajanhallinta
 • Vuorovaikutus
 • B2B-markkinointi ja -myynti
 • Tapahtumien suunnittelu ja toteutus
 • Tapahtumien ohjelmasisällöt

Sari Helin

MYYNTI JA
ASIAKASPALVELU

045 137 4181
[email protected]

Lisää Sarista

Haluan olla yritysten kumppani kasvattaen myyntiä, syventäen olemassa olevia asiakassuhteita sekä hankkia uusia asiakkaita. Haluan uusia yhteistyömalleja, uusia kiinnostavia kokemuksia ja mahdollisuuden oppia uutta.

Matkani B2B-myynnin ja -markkinoinnin tehtävien parissa yli 20 vuotta on ollut monipuolinen ja mielenkiintoinen. Yrittäjänä olen innostunut kaikista mahdollisuuksista ja niiden kehittämisestä. Haluan antaa osaamisellani lisäarvoa asiakkaan toimintaan.

Merkitystä ja sisältöä luo monipuolisuus eri tehtävien parissa. Parasta on onnistuminen ”me-hengessä”. Pidän ratkaisumyynnin haasteista. Osaan nauttia pienistäkin yksityiskohdista, nopeista muutoksista ja työn hektisyydestä.

Parhaimmillani olen

 • B2B-ratkaisumyynti
 • Myynnin ja markkinoinnin tuki
 • Asiakkuudet ja asiakassuhteiden syventäminen
 • Uusasiakashankinta
 • Tapahtumien myynti, -suunnittelu ja toteutus

Henna Peltola

KOULUTTAJA, TYÖNOHJAAJA STOry, LYHYTTERAPEUTTI 

050 529 3026
[email protected]

Lisää Hennasta

Olen innokas kehittäjäpersoona ja näen kaikessa uusia mahdollisuuksia. Taustani yritysmaailman eri tehtävistä on kasvattanut näkemystä erilaisista tavoista tehdä töitä ja monenlaisesta vuorovaikutuksesta. Jos tarvitsette uusia silmiä kehittämiseen, työnohjaukseen tai henkilökunnan paremmalle yhteistyölle, voisin varmasti olla teille apuna.

Vahvistan työyhteisön vuorovaikutusta ja tiimityötä

Parhaimmillani olen

 • Työnohjaus, lyhytterapia
 • Työntekijä- ja asiakaskokemus
 • Palvelukehitys ja palvelumuotoilu
 • Henkilöstön kehitysprojektit