Liiketoimintakehitys

meidän mielestä

Liiketoimintakehityksen tarina
}
23.3.2021

Ensi hetkistä asti tämä on ollut osaavien, aktiivisten ja tehokkaiden yrittäjien tiimi. Hauskinta vuosien aikana on ollut pääsy mukaan mitä erilaisimpiin organisaatioihin ja mitä kiinnostavimpiin tehtäviin. Parasta puolestaan on, että yhteistyössä asiakkaiden kanssa syntyy jotain uutta.

Alun perin 2014 yhtiö perustettiin Suomen Liiketoimintapalvelu Oy:n nimellä. Uudistimme nimen tänä vuonna Liiketoimintakehitykseksi, koska haluamme viestiä panostavamme entistä enemmän asiakasyritysten toiminnan kehittämiseen. Samalla perustimme rinnalle Järjestökehitys Oy:n vastaamaan yhteistyöstä järjestökentän kanssa. Kaikki vuodet toiminnan lähtökohta on pysynyt samana. Autamme yrityksiä menestymään liiketoiminnassaan.

Alkumetreiltä asti meillä on ollut kaksi kivijalkaa. Yhtäältä teemme kehityshankkeita. Toisaalta toimimme asiakkaan oman henkilöstön lisäresurssina. Näissä molemmissa rooleissa olemme olleet tarvittaessa pitkäaikainen kumppani.

Vuosien varrelta on ollut hienoa havaita konkreettinen kokemus yhdessä tekemisen voimasta. Olemme todistaneet, että ns. ulkopuolisena resurssina, vuokrattuna henkilöstönä, pystymme toimimaan täysin asiakasyrityksen tukena. Yhteistyö on ollut merkityksellistä monin eri tavoin.

Toimintamallimme on myös kannattavaa – monessakin mielessä. Asiakkaalle on kannattavaa ostaa apua ulkopuolelta juuri tarpeellinen määrä. Haastavissa tilanteissa voimme tukiroolissa kannatella asiakkaan tarvitsemia projekteja. Ja mikä tärkeintä, kehitysprojektien myötä asiakkaan liiketoiminta voi olla yhä kannattavampaa.

Erityisen ylpeä olen ympärilläni olevista ihmisistä. Tiimistä löytyy laajasti osaamista ja tehoa yrityksen haasteisiin. Meillä on yhdessä kymmenien vuosien kokemus erilaisista toimialoista, organisaatioista ja mitä monipuolisimmista työtehtävistä. Todennäköisesti joku tiimistä on jo selvittänyt kertaalleen ongelman, johon sinä törmäsit.

Iloisen asenteen rinnalla otamme tekemisen vakavasti, sillä me yhdessä hyödymme asiakkaamme menestyksestä. Työ jatkuu ja toivottavasti myös sinun kanssasi!

Anu Turkia