Anu Turkia

TULEVAISUUS RAKENTUU NYT

Mielestäni ihmisten innostaminen ja osallistaminen yhteisiin tavoitteisiin on yksi parhaita lähtökohtia yhteistyölle.  Muuttunut toimintaympäristö on nyt jokaisen organisaation ja työntekijän arkea. Tilanne elää ja joka päivä kohtaamme uusia haasteita.

Uskon kuitenkin, että kaikesta voi selvitä. Tekemällä yhdessä oikeita asioita voimme tukea asiakkaamme onnistumista ja menestystä. Verkostot ja paras asiantuntijapalvelu ovat mahdollisuuksia avata ovia maailmaan.

Me kaikki tässä tiimissä olemme tekijöitä, joilla on näkemystä, palveluasennetta ja intohimoa tuottaa asiakkaalle parempaa liiketoimintaa sekä jatkuvaa menestystä. Haluamme olla yhdessä asiakkaamme kanssa rakentamassa tulevaisuutta sekä viedä liiketoimintaa kasvuun ja kohti uusia mahdollisuuksia. Älä epäröi kysyä lisää, sillä joku meistä voi olla oikea valinta juuri sinun resurssi- tai kehityshaasteeseesi.

ANU TURKIA

Tiimi

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄJÄT

 • Jari Lehkonen
  Jari Lehkonen Founding Partner

  0400 445 184

  Liiketoiminnan strateginen kehittäjä. Kivikova kokemus markkinoinnista, myynnistä ja johtamisesta.

 • Jaana Lehtonen
  Jaana Lehtonen LAATU- JA ASIAKASKOKEMUS

  050 595 2881

  Toiminnan, prosessien ja asiakaskokemuksen kehittäminen. Laadunhallinta (mm. ISO 9001:2015, Excellence Finland). Mittaaminen ja seuranta jatkuvan parantamisen perustana. Ulkoistettu laatupäällikkö ja projektipäällikkö.

 • Henna Peltola
  Henna Peltola JÄRJESTÖPALVELUT, PARTNER

  050 529 3026

  Kehitysprojektit järjestökentässä. Asiakaskokemus. Yritysyhteistyö ja varainhankinta. Palvelukehitys ja palvelumuotoilu. Projektijohtaminen ja tapahtumatuotannot. Työnohjaus.

 • Antti Anttila
  Antti Anttila KEHITTÄJÄ JA TOIMEENPANIJA

  040 742 6565

  Toimitusketjut valmistavassa teollisuudessa (hankinta, laatu, tuotannonohjaus, projektit). Liiketoiminnan kehittäminen. Yhdessä tekeminen ja oivaltaminen.

MYYNNIN, MARKKINOINNIN JA TAPAHTUMIEN AMMATTILAISET

 • Anu Turkia
  Anu Turkia TOIMITUSJOHTAJA, Founding Partner

  050 550 5197

  Järjestöpalvelut. Myynti ja markkinointi. Myynnin ja markkinoinnin toimintojen operatiivinen ohjaaminen ja kehittäminen.

 • Sari Helin
  Sari Helin MYYNTI JA ASIAKASPALVELU

  045 137 4181

  B2B-ratkaisumyynti, uusasiakashankinta ja asiakaspalvelu. Myynnin ja tapahtumien suunnittelu sekä kehittäminen. Myynnin ja markkinoinnin tuki.

HR-AMMATTILAISET

 • Sari Ylisirniö
  Sari Ylisirniö HR-ASIANTUNTIJA

  050 329 1496

  HR-arjen rutiinit ja excelin pyöritys. Rekrytointi, tapahtumat ja YT-tilanteessa uudelleen sijoittaminen. Taloushallinto, yhteyshenkilö kirjanpitäjään. B2B-myynti ja asiakaspalvelu.

Tarvitsetko työntekijää? Meille voi aina soittaa tai jättää yhteydenottopyynnön.

Hae sivustolta