JOHDON SPARRAUS

Meillä johtaminen on hallussa. Strategia on selkeä ja kaikki toimivat sen mukaan. Johtamisjärjestelmät ja liiketoimintaraportointi tukevat johtamista. Johto voi keskittyä tulevaisuuden suunnitteluun. Näin se menee ideaalissa tilanteessa.

Mitä jos tämä olisi todellisuutta myös teidän organisaatiossanne?

Tukeeko liiketoiminnan raportointi johtamista? Voiko johto keskittyä tulevaisuuden suunnitteluun? Osataanko teillä varmasti johtaa? Miten teillä menee, johdetaanko teidän firmassa asioita vai ihmisiä? Paljon kysymyksiä, joihin pitää löytää oikeat vastaukset. Yksi asia nousee meidän mielestämme ylitse muiden. Näkemyksemme mukaan asioita ei voi johtaa, ihmisiä voi.

Meidän mielestä johtaminen on aina se juttu. Loppujen lopuksi kaikki yrityksessä tapahtuva toiminta – hyvä tai huono – linkittyy johtamiseen. Hyvä johtaja tarvitsee ja hyödyntää myös apua työssään. Johtajalta odotetaan visiota, strategiaa, neuvoja ja päätöksentekoa.

Tarvitseeko johtaminen sparrausta?

Ei huolta. Me Liiketoimintapalvelussa kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa. Keskitymme tarvittaessa vain niihin toimintoihin, joissa yhdessä näemme kokonaisuuden kannalta kehitystarpeen.

PALVELUT

 • Yrityksen toimintojen analysointi
 • Kilpailuylivoimastrategia
 • Strategian jalkauttaminen
 • Johtamisjärjestelmät
 • Ulkoistettu Johtaja
 • ICT- kokonaisratkaisut
 • Liiketoiminta-analyysit ja -raportointi

Kysy lisää

 • Jari Lehkonen
  Jari Lehkonen Founding Partner

  0400 445 184

  Liiketoiminnan strateginen kehittäjä. Kivikova kokemus markkinoinnista, myynnistä ja johtamisesta.

 • Jaana Lehtonen
  Jaana Lehtonen LAATU- JA ASIAKASKOKEMUS

  050 595 2881

  Toiminnan, prosessien ja asiakaskokemuksen kehittäminen. Laadunhallinta (mm. ISO 9001:2015, Excellence Finland). Mittaaminen ja seuranta jatkuvan parantamisen perustana. Ulkoistettu laatupäällikkö ja projektipäällikkö.

 • Antti Anttila
  Antti Anttila KEHITTÄJÄ JA TOIMEENPANIJA

  040 742 6565

  Toimitusketjut valmistavassa teollisuudessa (hankinta, laatu, tuotannonohjaus, projektit). Liiketoiminnan kehittäminen. Yhdessä tekeminen ja oivaltaminen.

LIIKETOIMINNAN KUNTOTESTI

Teimme käyttöösi kätevän liiketoiminnan kuntotestin.

Vastaa kysymyksiin ja arvioi oman organisaatiosi suorituskyky eri osa-alueilla.

Saat veloituksetta henkilökohtaisen tapaamisen, jossa puramme yhdessä vertailuraportin omasta tilanteestasi verrattuna muiden vastaajien keskiarvoon.

Tiedätkö jo mitä tarvitset? Meille voi aina soittaa tai jättää yhteydenottopyynnön.

Hae sivustolta