Liiketoimintapalvelu Oy palvelee yrityksen kaikissa tärkeissä toiminnoissa.

Analysoimme aina erikseen liiketoimintojen lähtötilanteen ja teemme kehityssuunnitelman kokonaisuuden huomioiden. Yhdistämme kaikki yrityksen sisäiset toiminnot toimimaan yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. 

johtaminen

JOHDON SPARRAUS

Meillä johtaminen on hallussa. Strategia on selkeä ja kaikki toimivat sen mukaan. Johtamisjärjestelmät ja liiketoimintaraportointi tukevat johtamista. Johto voi keskittyä tulevaisuuden suunnitteluun. Näin se menee ideaalissa tilanteessa.

myynti

MYYNTI

Tunnemme asiakkaamme. Käytössä on moderni CRM-järjestelmä, asiakkaat on luokiteltu ja palvelumme perustuu asiakkaan ostopotentiaaliin tai liiketoimintamerkitykseen. Pidämme asiakkaista hyvää huolta ja tiedämme kuinka tyytyväisiä he ovat meihin. Myyntimme on tehokasta.

markkinointi

MARKKINOINTI

Markkinointi tuottaa hyviä kontakteja myynnille. Markkinointimme tavoittaa halutut asiakkaat ja tunnistaa heidän kiinnostuksen meitä kohtaan. Viestintämme asiakkaille on kohdistettua. Markkinointimme on kustannustehokasta ja käytössämme ovat modernit työvälineet.

henkilosto

HENKILÖSTÖ

Henkilöstö on strategiamme keskiössä ja henkilöstömme työtyytyväisyys on kunnossa. Oikeat resurssit tekevät itselleen luontaisia asioita. Kehitämme jatkuvasti henkilöstön osaamista. Henkilöstön rekrytointi on vaivatonta. Henkilöstöhallinnon operatiivinen toiminta on sujuvaa ja käytössämme on toimintaa tukeva henkilöstöhallinnon järjestelmä.

talous

TALOUS

Taloushallintomme tukee liiketoimintaa.

Käytössämme ovat reaaliaikaiset sisäisten liiketoiminta-alueiden analyysit. Tunnistamme mistä rahaa tulee ja minne sitä kuluu. Pystymme ennustamaan liiketoimintamme 12 kk eteenpäin. Tulosraportointi ja kirjanpito on sujuvaa ja vaivatonta.

tuotanto

TUOTANTO

Tuotantomme on kustannustehokasta ja laatu on aina korkea.

Hankintamme on kilpailutettu. Seuraamme raaka-aineen laatua.

Tuotantomme ei sido turhia pääomia. Toimitamme aina sovitun aikataulun mukaan.

ONKO TEILLÄ TÄMÄ KAIKKI KUNNOSSA?

Ei huolta. Me Liiketoimintapalvelu Oy:ssä kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa. Keskitymme tarvittaessa vain niihin toimintoihin, joissa yhdessä näemme kokonaisuuden kannalta kehitystarpeen.

LIIKETOIMINNAN KUNTOTESTI

Teimme käyttöösi kätevän liiketoiminnan kuntotestin.

Vastaa kysymyksiin ja arvioi oman organisaatiosi suorituskyky eri osa-alueilla.

Saat veloituksetta henkilökohtaisen tapaamisen, jossa puramme yhdessä vertailuraportin omasta tilanteestasi verrattuna muiden vastaajien keskiarvoon.

Kumppanit

Yhdessä kumppaniyritysten kanssa palvelemme kaikessa mitä ikinä tarvitset liiketoimintasi kehittämiseen liittyen.

blink
datakone
emu
itgroup
sendero
sympa
widian
zoan
paloma
Liiketoimintapalvelut

Tiimi

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄJÄT

 • Jari Lehkonen
  Jari Lehkonen Founding Partner

  0400 445 184

  Liiketoiminnan strateginen kehittäjä. Kivikova kokemus markkinoinnista, myynnistä ja johtamisesta.

 • Jaana Lehtonen
  Jaana Lehtonen LAATU- JA ASIAKASKOKEMUS

  050 595 2881

  Toiminnan, prosessien ja asiakaskokemuksen kehittäminen. Laadunhallinta (mm. ISO 9001:2015, Excellence Finland). Mittaaminen ja seuranta jatkuvan parantamisen perustana. Ulkoistettu laatupäällikkö ja projektipäällikkö.

 • Henna Peltola
  Henna Peltola JÄRJESTÖPALVELUT, PARTNER

  050 529 3026

  Kehitysprojektit järjestökentässä. Asiakaskokemus. Yritysyhteistyö ja varainhankinta. Palvelukehitys ja palvelumuotoilu. Projektijohtaminen ja tapahtumatuotannot. Työnohjaus.

 • Antti Anttila
  Antti Anttila KEHITTÄJÄ JA TOIMEENPANIJA

  040 742 6565

  Toimitusketjut valmistavassa teollisuudessa (hankinta, laatu, tuotannonohjaus, projektit). Liiketoiminnan kehittäminen. Yhdessä tekeminen ja oivaltaminen.

MYYNNIN JA MARKKINOINNIN AMMATTILAISET

 • Anu Turkia
  Anu Turkia TOIMITUSJOHTAJA, Founding Partner

  050 550 5197

  Järjestöpalvelut. Myynti ja markkinointi. Myynnin ja markkinoinnin toimintojen operatiivinen ohjaaminen ja kehittäminen.

 • Sari Helin
  Sari Helin MYYNTI JA ASIAKASPALVELU

  045 137 4181

  B2B-ratkaisumyynti, uusasiakashankinta ja asiakaspalvelu. Myynnin ja tapahtumien suunnittelu sekä kehittäminen. Myynnin ja markkinoinnin tuki.

HR-AMMATTILAISET

 • Sari Ylisirniö
  Sari Ylisirniö HR-ASIANTUNTIJA

  050 329 1496

  HR-arjen rutiinit ja excelin pyöritys. Rekrytointi, tapahtumat ja YT-tilanteessa uudelleen sijoittaminen. Taloushallinto, yhteyshenkilö kirjanpitäjään. B2B-myynti ja asiakaspalvelu.

Tiedätkö jo mitä tarvitset? Meille voi aina soittaa tai jättää yhteydenottopyynnön.

Hae sivustolta