Liiketoimintapalvelu Oy palvelee yrityksen kaikissa tärkeissä toiminnoissa.

Analysoimme aina erikseen liiketoimintojen lähtötilanteen ja teemme kehityssuunnitelman kokonaisuuden huomioiden. Yhdistämme kaikki yrityksen sisäiset toiminnot toimimaan yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. 

johtaminen

JOHDON SPARRAUS

Meillä johtaminen on hallussa. Strategia on selkeä ja kaikki toimivat sen mukaan. Johtamisjärjestelmät ja liiketoimintaraportointi tukevat johtamista. Johto voi keskittyä tulevaisuuden suunnitteluun. Näin se menee ideaalissa tilanteessa.

myynti

MYYNTI

Tunnemme asiakkaamme. Käytössä on moderni CRM-järjestelmä, asiakkaat on luokiteltu ja palvelumme perustuu asiakkaan ostopotentiaaliin tai liiketoimintamerkitykseen. Pidämme asiakkaista hyvää huolta ja tiedämme kuinka tyytyväisiä he ovat meihin. Myyntimme on tehokasta.

markkinointi

MARKKINOINTI

Markkinointi tuottaa hyviä kontakteja myynnille. Markkinointimme tavoittaa halutut asiakkaat ja tunnistaa heidän kiinnostuksen meitä kohtaan. Viestintämme asiakkaille on kohdistettua. Markkinointimme on kustannustehokasta ja käytössämme ovat modernit työvälineet.

henkilosto

HENKILÖSTÖ

Henkilöstö on strategiamme keskiössä ja henkilöstömme työtyytyväisyys on kunnossa. Oikeat resurssit tekevät itselleen luontaisia asioita. Kehitämme jatkuvasti henkilöstön osaamista. Henkilöstön rekrytointi on vaivatonta. Henkilöstöhallinnon operatiivinen toiminta on sujuvaa ja käytössämme on toimintaa tukeva henkilöstöhallinnon järjestelmä.

talous

TALOUS

Taloushallintomme tukee liiketoimintaa.

Käytössämme ovat reaaliaikaiset sisäisten liiketoiminta-alueiden analyysit. Tunnistamme mistä rahaa tulee ja minne sitä kuluu. Pystymme ennustamaan liiketoimintamme 12 kk eteenpäin. Tulosraportointi ja kirjanpito on sujuvaa ja vaivatonta.

tuotanto

TUOTANTO

Tuotantomme on kustannustehokasta ja laatu on aina korkea.

Hankintamme on kilpailutettu. Seuraamme raaka-aineen laatua.

Tuotantomme ei sido turhia pääomia. Toimitamme aina sovitun aikataulun mukaan.

ONKO TEILLÄ TÄMÄ KAIKKI KUNNOSSA?

Ei huolta. Me Liiketoimintapalvelu Oy:ssä kehitämme asiakkaidemme liiketoimintaa. Keskitymme tarvittaessa vain niihin toimintoihin, joissa yhdessä näemme kokonaisuuden kannalta kehitystarpeen.

LIIKETOIMINNAN KUNTOTESTI

Teimme käyttöösi kätevän liiketoiminnan kuntotestin.

Vastaa kysymyksiin ja arvioi oman organisaatiosi suorituskyky eri osa-alueilla.

Saat veloituksetta henkilökohtaisen tapaamisen, jossa puramme yhdessä vertailuraportin omasta tilanteestasi verrattuna muiden vastaajien keskiarvoon.

Kumppanit

Yhdessä kumppaniyritysten kanssa palvelemme kaikessa mitä ikinä tarvitset liiketoimintasi kehittämiseen liittyen.

blink
datakone
emu
itgroup
sendero
sympa
widian
zoan
paloma
Liiketoimintapalvelut

Tiimi

LIIKETOIMINNAN KEHITTÄJÄT

 • Jari Lehkonen
  Jari Lehkonen Founding Partner

  0400 445 184
  Liiketoiminnan strateginen kehittäjä. Kivikova kokemus markkinoinnista, myynnistä ja johtamisesta.

 • Petri Lehtonen
  Petri Lehtonen HAASTEIDEN RATKAISIJA

  040 832 8434
  Liiketoiminnan kehittäminen. Johtamisjärjestelmät. Asiakaskokemuksen kehittäminen ja mittaaminen. Prosessien virtaviivaistaminen (lean). Johdon sparraus ja coachaus.

 • Jaana Lehtonen
  Jaana Lehtonen KEHITTÄJÄ JA TOTEUTTAJA

  050 595 2881
  Toiminnan, prosessien ja asiakaskokemuksen kehittäminen. Laadunhallinta (mm. ISO 9001:2015, Excellence Finland). Mittaaminen ja seuranta jatkuvan parantamisen perustana. Ulkoistettu laatupäällikkö ja projektipäällikkö.

 • Henna Peltola
  Henna Peltola KEHITYSPROJEKTIT, PARTNER

  050 529 3026

  Kehitysprojektit järjestö- ja kulttuurikentässä. Yritysyhteistyö ja varainhankinta. Palvelukehitys ja palvelumuotoilu. Projektijohtaminen ja tapahtumatuotannot. Myynti.

 • Antti Anttila
  Antti Anttila KEHITTÄJÄ JA TOIMEENPANIJA

  040 742 6565

  Toimitusketjut valmistavassa teollisuudessa (hankinta, laatu, tuotannonohjaus, projektit). Liiketoiminnan kehittäminen. Yhdessä tekeminen ja oivaltaminen.

MYYNNIN JA MARKKINOINNIN AMMATTILAISET

 • Anu Turkia
  Anu Turkia MARKKINOINTI, Founding Partner

  050 550 5197
  Myynti ja markkinointi. Myynnin ja markkinoinnin toimintojen operatiivinen ohjaaminen ja kehittäminen.

 • Sari Helin
  Sari Helin MYYNTI JA ASIAKASPALVELU

  045 137 4181

  Myynti ja asiakaspalvelu puhelimitse tai kasvotusten monikanavaisessa ympäristössä. Puhelinkontaktointi ja uusasiakashankinta. Tapahtumat, tuote-esittelyt ja asiakastapaamiset. Toimiston monipuoliset tehtävät MS-office ympäristössä. Kuvankäsittely, lehti- ja somemainonta.

 • EEVA JOKIVUORI
  EEVA JOKIVUORI Graafisen alan asiantuntija

  040 169 4600

  Grafiikan myynnin kehittäminen, myynti, tuotteiden hinnoittelu, tapahtuma- ja näyttelygrafiikka, opasteet, opastesuunnitelmat, mainospaikat, painotuotteet, myymälätuotteet, projektityöt, konsultointi.

HR-AMMATTILAISET

 • Sari Ylisirniö
  Sari Ylisirniö OSAAMISEN KEHITTÄJÄ

  050 329 1496

  Liiketoimen henkilöstön osaamisen kehittäjä: henkilöstökyselyt, koulutusmenetelmät ja koulutusten organisointi. HR-kehityshankkeet ja rekrytointi. B2B myynti.

 • Jonna Pekkala
  Jonna Pekkala MUUTOS- JA HENKILÖSTÖVALMENNUKSET

  040 503 4595

  Muutosvalmennukset. Esimies- ja johtamisvalmennukset. Vuorovaikutus- ja viestintävalmennus. Tiimien kehittäminen, työnohjaus. Urasuunnittelu.

Tiedätkö jo mitä tarvitset? Meille voi aina soittaa tai jättää yhteydenottopyynnön.

Hae sivustolta