JÄRJESTÖKOMPASSI 2020

Jos olet kiinnostunut järjestöjen menestyksestä, JärjestöKompassi on oikea tietopaketti sinulle!

JärjestöKompassi on järjestöjen toimintaympäristön kartoitus ja analyysi, joka toteutettiin syksyllä 2020. Kyselyssä selvitettiin järjestöjen toimintakenttää Suomessa keväällä 2020 käynnistyneen koronatilanteen aikana ja sen jälkeen. Pandemia muutti sekä edelleen muuttaa maailmaa, eikä järjestömaailma jäänyt sen ulkopuolelle.

JärjestöKompassin sisältö avaa uunituoreesti järjestöjen nykytilan ja näkemykset tulevaisuudesta. Lataa JärjestöKompassi maksutta käyttöösi! Vastalahjaksi toivomme vain organisaatiosi nimen ja sähköpostiosoitteesi.

JärjestöKompassin luettuasi tiedät:

 • miten koronatilanne muokkasi järjestöjen toimintaympäristöä
 • millaista osaamista tarvitaan tulevaisuudessa
 • miten järjestöissä varmistetaan toiminnan rahoitus jatkossa
 • vastaajien henkilökohtaisia näkemyksiä ja tunnelmia

Lataa maksuton JärjestöKompassi-raportti.

Lähetä tietosi alla olevalla lomakkeella ja saat aineiston latauslinkin.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

JÄRJESTÖPALVELU
PALVELUT PARHAAN JÄSENKOKEMUKSEN TAKAAMISEKSI

Yksi kumppani – paljon osaamista järjestösi käyttöön.
Autamme järjestöjä kasvattamaan jäsenmäärää ja kehittämään toimintaansa niin, että jäsenyys kannattaa.

Nyt myös uusi työkalu järjestön toiminnan kehittämiseen. Helppo ja nopea kysely auttaa tunnistamaan seuraavan kehityskohdan. Tutustu tästä JärjestöPulssiin!

jarjestopalvelu-jasenet

ASIAKASKOKEMUS

Tiedätkö miltä järjestösi jäsenyys tuntuu? Haluamme parantaa jäsenkokemusta. Meillä on keinoja selvittää miltä jäsenyys tuntuu. Autamme järjestöjä kasvattamaan jäsenmäärää ja kehittämään toimintaansa niin, että jäsenyys kannattaa.

jarjestopalvelu-yhteistyo

YRITYSYHTEISTYÖ

Onko yhteistyöhankkeet hanskassa ja sponsorit hallussa? Tunnemme yrityskentän. Palvelumme perustuu järjestön ja yrityskumppanin tarpeiden tunnistamiseen ja merkitykselliseen liiketoimintaan. Pidämme yritysyhteistyöstä hyvää huolta ja kehitämme sitä.

jarjestopalvelu-kehitys

KEHITYS

Onko ihmiset, osaaminen ja talous hallinnassa? Meidän mielestä fiksu kehittäminen on aina se juttu. Yksi asia nousee aina ylitse muiden. Näkemyksemme mukaan asioita ei voi johtaa, ihmisiä voi. Järjestön kannattaa hyödyntää apua työssään. Kehitetään yhdessä järjestön visiota, strategiaa ja päätöksentekoa.

Kysy lisää

 • Henna Peltola
  Henna Peltola JÄRJESTÖPALVELUT, PARTNER

  050 529 3026

  Kehitysprojektit järjestökentässä. Asiakaskokemus. Yritysyhteistyö ja varainhankinta. Palvelukehitys ja palvelumuotoilu. Projektijohtaminen ja tapahtumatuotannot. Työnohjaus.

 • Sari Helin
  Sari Helin MYYNTI JA ASIAKASPALVELU

  045 137 4181

  B2B-ratkaisumyynti, uusasiakashankinta ja asiakaspalvelu. Myynnin ja tapahtumien suunnittelu sekä kehittäminen. Myynnin ja markkinoinnin tuki.

 • Sari Ylisirniö
  Sari Ylisirniö HR-ASIANTUNTIJA

  050 329 1496

  HR-arjen rutiinit ja excelin pyöritys. Rekrytointi, tapahtumat ja YT-tilanteessa uudelleen sijoittaminen. Taloushallinto, yhteyshenkilö kirjanpitäjään. B2B-myynti ja asiakaspalvelu.

 • Jaana Lehtonen
  Jaana Lehtonen LAATU- JA ASIAKASKOKEMUS

  050 595 2881

  Toiminnan, prosessien ja asiakaskokemuksen kehittäminen. Laadunhallinta (mm. ISO 9001:2015, Excellence Finland). Mittaaminen ja seuranta jatkuvan parantamisen perustana. Ulkoistettu laatupäällikkö ja projektipäällikkö.

Tiedätkö jo mitä tarvitset? Meille voi aina soittaa tai jättää yhteydenottopyynnön.

Hae sivustolta