JÄRJESTÖPALVELU
PALVELUT PARHAAN JÄSENKOKEMUKSEN TAKAAMISEKSI

Yksi kumppani – paljon osaamista järjestösi käyttöön.
Autamme järjestöjä kasvattamaan jäsenmäärää ja kehittämään toimintaansa niin, että jäsenyys kannattaa.

Nyt myös uusi työkalu järjestön toiminnan kehittämiseen. Helppo ja nopea kysely auttaa tunnistamaan seuraavan kehityskohdan. Tutustu tästä JärjestöPulssiin!

JÄRJESTÖKOMPASSI – KEINOJA JA TYÖKALUJA UUDISTUMISEEN

Toteutamme verkkokyselynä syksyllä 2020 järjestöille suunnatun toimintaympäristön analyysin. Analyysi on nimeltään JärjestöKompassi. Tavoitteena on selvittää mm. järjestöjen nykytilaa koronatilanteen muokkaamassa toimintaympäristössä ja keinoja toiminnan ja rahoituksen varmistamiseen. Kyselyn antamien tulosten myötä sinunkin järjestösi voi löytää työkaluja ja keinoja oman toimintaympäristön kehittämiseen. Vastaajana pääset myös kuulemaan tuloksista ja saat halutessasi oman vertailuraportin.

Kyselyn ensimmäinen vaihe on tehty ja käynnissä on haastatteluvaihe. Tuloksia on luvassa myöhemmin syksyllä.

KIITOS KYSELYYN VASTANNEILLE!

jarjestopalvelu-jasenet

ASIAKASKOKEMUS

Tiedätkö miltä järjestösi jäsenyys tuntuu? Haluamme parantaa jäsenkokemusta. Meillä on keinoja selvittää miltä jäsenyys tuntuu. Autamme järjestöjä kasvattamaan jäsenmäärää ja kehittämään toimintaansa niin, että jäsenyys kannattaa.

jarjestopalvelu-yhteistyo

YRITYSYHTEISTYÖ

Onko yhteistyöhankkeet hanskassa ja sponsorit hallussa? Tunnemme yrityskentän. Palvelumme perustuu järjestön ja yrityskumppanin tarpeiden tunnistamiseen ja merkitykselliseen liiketoimintaan. Pidämme yritysyhteistyöstä hyvää huolta ja kehitämme sitä.

jarjestopalvelu-kehitys

KEHITYS

Onko ihmiset, osaaminen ja talous hallinnassa? Meidän mielestä fiksu kehittäminen on aina se juttu. Yksi asia nousee aina ylitse muiden. Näkemyksemme mukaan asioita ei voi johtaa, ihmisiä voi. Järjestön kannattaa hyödyntää apua työssään. Kehitetään yhdessä järjestön visiota, strategiaa ja päätöksentekoa.

Kysy lisää

 • Henna Peltola
  Henna Peltola KEHITYSPROJEKTIT, PARTNER

  050 529 3026

  Kehitysprojektit järjestö- ja kulttuurikentässä. Asiakaskokemus. Yritysyhteistyö ja varainhankinta. Palvelukehitys ja palvelumuotoilu. Projektijohtaminen ja tapahtumatuotannot. Myynti. Vielä harjoittelen: Työnohjaus.

 • Sari Helin
  Sari Helin MYYNTI JA ASIAKASPALVELU

  045 137 4181

  B2B-ratkaisumyynti, uusasiakashankinta ja asiakaspalvelu. Myynnin ja tapahtumien suunnittelu sekä kehittäminen. Myynnin ja markkinoinnin tuki.

 • Sari Ylisirniö
  Sari Ylisirniö HR-ASIANTUNTIJA

  050 329 1496

  HR-arjen rutiinit ja excelin pyöritys. Rekrytointi, tapahtumat ja YT-tilanteessa uudelleen sijoittaminen. Taloushallinto, yhteyshenkilö kirjanpitäjään. B2B-myynti ja asiakaspalvelu.

 • Jaana Lehtonen
  Jaana Lehtonen KEHITTÄJÄ JA TOTEUTTAJA

  050 595 2881

  Toiminnan, prosessien ja asiakaskokemuksen kehittäminen. Laadunhallinta (mm. ISO 9001:2015, Excellence Finland). Mittaaminen ja seuranta jatkuvan parantamisen perustana. Ulkoistettu laatupäällikkö ja projektipäällikkö.

Tiedätkö jo mitä tarvitset? Meille voi aina soittaa tai jättää yhteydenottopyynnön.

Hae sivustolta